# Dacă nu ați realizat în ce hal vă prostesc băncile și cum nu le mai ajunge profitul făcut și de pe ultimul bănuț care vă aparține, e timpul să vă treziți și nu doar să vă lichidați de urgență depozitele absolut păguboase pe care le mai aveți, dar să nu mai treceți vreodată în viața voastră pragul vreunei bănci cu intenția de a face un depozit bancar pe termen lung, mai ales în valută. Recent, un zălăuan ne-a anunțat că o bancă de-și zice ea că e prima în toate (la parșivenie, poate) i-a lichidat un depozit de o mie de euro și după ce doamna matematician de la ghișeu a calculat timp de vreo zece minute dobânzi și comisioane peste cămătării, omul și a primit suma finală: 1.010 euro. După zece ani în care banca i-a folosit cu dibăcie cei 1.000 de euro, i-a acordat în final, 45 de lei drept dobândă. Aesta a fost un caz fericit. De ce? Mulți clienți au venit cu bani de acasă atunci când și-au lichidat depozitele, pentru a plăti comisioane! Luați aminte și nu le mai băgați acestor hapsâni banii în trezorerii. Baștanii au salarii de mii de euro, dividente de zeci, sute de mii de euro, profituri inimaginabile, iar pe voi vă tratează ca pe ultimii sclavi, oferindu-vă, iată, după 10 ani în care ați lăsat aproape 5.000 de lei într-un depoizit bancar, o dobândă fabuloasă de 45 (patruzeci și cinci) de lei. După zece ani, oameni buni! Dacă n-ar fi de râs, ar fi de plans.
# Rămânem în același triunghi de prosteală, bancă- Instituție Financiar Nebancară (IFN) – client și vă atragem în cel mai serios mod atenția asupra unui aspect ce a căpătat în ultima vreme tendințe isterice, nu doar agasante: ochii mari și urechile ciulite la ce date le oferiți angajaților băncilor, companiilor de telefonie mobilă, IFN-urilor, teleshoppingurilor de cacao și a altor entități toxice apărute pe Terra să ne păcălească și să ne terorizeze permanent. Atenție la ce informații personale oferiți unor voci venite din neant, prin telefon, pentru că legea interzice oricui în mod categoric să vă se solicite telefonic date cu caracter personal. Sunt deja instituții financiare de renume care au plătit amenzi de milioane tocmai pentru că au solicitat datele unor clienți și pe urmă le-au parașutat în curtea unor companii dubioase, care la rândul lor le-au folosit în naiba știe ce scopuri. Pe scurt, voi le-ați dat cu bună credință datele voastre cele mai de preț, iar ei s-au piș@, cum ar veni, pe ele. Sună din nou? O știți pe aia: Baby, du-te dracu’! Utilizați cu încredere și funcția BLOCK din meniul telefonului, că doar de aia e acolo.
este o banca, austricaca, care iti spune ca poti cumpara valuta la cursul BNR !! toate sunt frumopase pana aici !
cand vrei sa cumperi, e musai sa ai cont in valuta la ei ! si valuta cumparata la un curs „bun” se duce in contul respective !
de aici incepe marea Aventura !!!! afli de comisioanele la conturile valutare si din cei 1500 de euro cumparati, la curs BUN , nu poti scoate valuta, fara sa platesti taxe/comisioane/dobanzi, etc si uite asa te trezesti ca era mai ieftin sa mergi la Misu camatarul si sa iei direct valuta de ce orice curs valutar !!
Am.lichidat in august depozit de 500 de euro si nu doar ca n am.primit nimic dar am.platit si 36 de lei comisioane. Banii la saltea sau pe cardul Revolut, asta ca sa le prabusim si Money Gram ul. Gunoaie!