# Plictiseala mare, ieri, la sedinta cu directorii de scoli. Noroc ca unii au anticipat atmosfera si au venit de-acasa cu arme anti-plictiseala. Asa se face ca una dintre sefele prezente in sala s-a asezat confortabil in scaun, si-a scos integramele si pixul din janta si da-i bataie. Doara nu a sta degeaba ore intregi sa asculte toate povestile despre ce si cum s-o mai facut prin invatamantul salajean, cand poate sa-si puna neuronii la treaba?

# La o institutie care elibereaza permise de conducere si alte chestii legate de masini, scrie fain-frumos pe usa ca programul incepe la 9. Fix. Jaba! Oamenii incep sa se adune prin peisaj inca de pe la 8 jumate si stau in soare, ploaie ori vant, doar-doar se deschid usile alea mai repede. Numa ca, surprize-surprize! Programul chiar ii de la 9. Fix. Ce ti-e si cu reminiscentele astea comuniste, cand stateam ca boii la rand la orice!

# Ofticati, poate, ca n-au fost pe faza cand politistii salajeni, nemultumiti ca li se taie din salarii, s-au razbunat reducandu-si activitatea, graiesii ies si ei, a treia zi dupa scripturi, cu o tentativa jalnica de a sari la gatul celor ceva mai experimentati intr-ale gazetariei. Noi nu ne suparam, nu de alta dar stim ca pestele de la cap se-mpute.

Leave a Comment