*Un sofer turbat ce colectioneaza gunoiul zalauanilor a facut spume la gura ca un cetatean de pe centura a incercat sa salveze firele de telefon si cablu de la agatatul cu hardughia de cutie pe roti. Si, asa turbat era soferul, ca pana si zvonarasul s-a rusinat de lipsa de cenzura vorbelor gunoierului turbat de pe centura. Ce sa faci, gunoiu tre sa fie de vina. Si e mai infect decat soferul cu gura mare.

*Se crapa peretii caselor de pe centura de la atata brambureala a tirurilor si masinilor gunoierilor! E pe bune! Casele vechi arata ca dupa bombardamentul de pe poligonul de tragere care taie calea noii centuri. Ceasu rau, pisica neagra! Oare mai asteapta oamenii astia pana li se darama casa, sau se muta poligonul? Sau se muta traseul? Se zvoneste ca mai repede s-or muta traseistele!

*Si centrul urbei de pe langa Magura arata intr-un hal fara de hal. Zici ca si-o mutat Muma Padurii cartierul general pe Libertatii, si-o burzulit trotuarele, asfaltul si locuitorii zonei. Mai ca nu ne vine sa ne scuipam de trei ori in san cand batem ulitele mohorate de langa primarie, de frica sa nu ne salute vreun bastinas salbatec! Altfel, locuitorii urbei is oameni pasnici si la locul lor.

Leave a Comment