*In timp ce survola peisajul inabusit de trafic al centrului Zalaului, zvonarasului i-a aparut in cale masina medicinii muncii inhatata de mainile nemiloase ale ridicatorilor de masini parccate fiecum, oricand si oriunde. Ce-i drept, arata cam nashpa, cu inscrisurile alea in culori tipatoare , cu caroseria si cauciucurile uzate. Deci, numa buna de luat pe sus si amendata. Ciudate gusturi mai au si astia! Sa lasi tu bunatate de jeep la loc pentru o amarata rabla colorata… care mai si munceste…

*Mare cutra-i si PrimaMarie din Zalau cand vine vorba de taxe si impozite! Ca baga spor cultura plus penalitati pe trei ani, asa, de la prima vedere si fara nici o instiintare. De unde sa stie afaceristu ca tre sa dea spor la cultura, daca nu-i spune nici naiba? Ca din cultura lui generala n-are ce penalitati sa plateasca, daca nu-i baga cineva in cap cu palnia sau cu o somatie de plata. Atunci, cand e de dat banu, nu a treia zi dupa scripturi, cand i se aduna intarzirile in buget.

*Cica zilele astea a murit un actor din Zalau de ciuda ca n-are un fan club de ziaristi morti, la randul lor, dupa cultura lui generala de stripper. Nu e vorba, zvonarasului i-a placut filmului, si saluta pioniereste initiativa marelui artist de a culturaliza Zalaul cu un film fain, da nu ne plac aerele de vedeta si nici timoratii si frustratii. Poftim cultura de star de cinema!

Leave a Comment