# Ioi, ioi, nu-i a buna, ca mai nou, toti astia bogati si pupati in frunte de noroc iau foc. Parol! Ciobanca a ars, acum a ars si Vidalis-ul, ne intrebam cine urmeaza. Hmm, las ca poate or arde numai focurile de artificii la Revelion. Bine-a fi! Pe onoarea mea!

# La magazinocul din buricul Zalaului, luni seara, o codoaca de lume astepta sa plateasca produsele din cos. La o singura casa. Fain, nu? Cand supermarketul vietii are nu stiu cate case, din grija pentru consumatori, le tine inchise. Grija de a nu raci, stand cate unul in sir indian. Mai bine ii tine la o casa, sa se inghesuie oamenii cate trei unul langa altul, intr-o demna si infloritoare coada ce parca era transpusa direct din epoca aia dinainte de 89.

# Zisu-v-am ca nu-i a buna cu canalele, gropile si craterele din munitipiu? Ca intr-o zi a cadea unul acolo si a behai ca din gura de sarpe sa fie scos? Amu s-o si intanplat, tumna pe strada Fabricii. Acolo a picat un zalauan tinerel, de vreo 23 de ani, intr-o huda de asta nenorocita si adanca, de numa l-o luat cu calduri cand a simtit ca nu mai are pamantul sub picioare. Ase ca ar fi musai sa se faca oaresce, altfel ne-om trezi ca-s chemati pompierii mai des la minuni din astea decat la incendii.

Leave a Comment