# Tulai, Veta, ca au ajuns ursii salajeni ce dau la peste pe Varsolt sa fie fraieriti si aburiti de vulpoii clujeni. Ba is chiar furati pe bune, ca vin clujenii, manca-t-as, si baga in sac pestele si apoi tin calea peste Meses de numai ce te trezesti ca nu-s. D-apoi chiar ase? Si ursii nostri cei cu legile in mana ce fac? Dorm? In papuci si in hainele statului?

# Cica iar se fac deplasari in cele strainataturi pe bani din buzunarul public. Ultima deplasare intrece tot: e a ansamblului Mesesica fara frica, dus si intors din Turcia cu mainile in jeb si cu piepturile umflate a mirare. Ca s-au dus oamenii la un festival si au ajuns la cateva sute de kilometri de el, hapt in Stambul. Na-ti-o franta, ca ti-am dres-o! Da, cica, nu s-o dus de la ei citire, ci trimesi de un sef buiac de la Bistrita, caruia i se subordoneaza dantausii. Bistritean sau nu, habar n-are cate prune bistrite are in straita si tare ne intrebam daca buimaceala nu i se trage de la oaresce palinca, tat de prune, tumna adusa de la cazan.

# Iar zicem una de ploaie, de apa de ploaie, mai exact de sensurile giratorii de la fosta Integrata si de la Astralis, care hapt ase is facute ca apa de ploaie. Echipele ce le-o amenajat nu au vazut ca soseaua e valurita sau poate nu le-o pasat, ca, mno, nu te sinchisesti de ce-i public, numai de ce-i al tau. Carevasazica, sunt niste baltoace in sensurile giratorii, de se ridica valuri, valuri cand trec masinile. Ne place, ca doar codrul ii frate cu romanul, ase ca de ce nu ar fi si valurile?

Leave a Comment