# Mare circ, mare saptamana trecuta la un club sportiv de aci, de pe deal. Sportivii se plang pe de-o parte, conducerea de cealalta parte. Faza e ca nimeni nu vrea sa dea inapoi, mai ales sportivii. Amu, noi ce sa zicem? Am tacut, am scris, iar acum urmeaza consecintele. Pentru cei de la club, bineinteles. Amu cum s-or scoate, cum nu s-or scoate nu mai e problema noastra. Important e sa traim bine, dupa cum spune si presedintele Base.

# Ramanem tot in zona sportului, fiindca la un meci de cupa desfasurat saptamana trecuta la poalele Magurii, suporterii Clujului au aruncat la un moment dat cu scaune pe stadion. Ce sa le faci, oameni civilizati, de la oras, vorba aia. Mai trebuia sa dea si foc la tribuna si tacamul era complet. Macar de erau oaresce scaune vechi care urmau sa fie inlocuite, insa au rupt niste scaune noi. Dar, asta e, ce sa facem? Unde nu-i cap, vai de picioare.

# Pe un indicator situat langa sensul giratoriu de langa MOL scrie mare si frumos Cartier Dumbrva Nord, iar deasupra sageata care arata directia in care poti ajunge in zona respectiva. Totul ar fi OK daca numele cartierului ar fi scris si corect. Oare totusi, ce o fi fost in capul acelor oameni in monentul in care au scris pe indicatorul respectiv sau in momentul in care l-au instalat in acea zona? Pentru a va convinge, uitati-va la fotografia zilei de pe pagina 12.

# Surpriza mare la uzina de caocioce din Zalau. Cica mai multi angajati au aflat, cu suprindere, din ziarul nostru, cine le conduce destinele prin norii de negru de fum. Noi ce sa mai spunem, mai bine mai tarziu decat niciodata. Mai ales ca respectivul nou sef anuntat de noi nu mai era nici chiar atat de nou, ci fusese numit de la inceputul lunii in curs.

Leave a Comment