# Pe cat e de mic, pe atat de aglomerat. Zalaul. La fel ca si creierele celor care se ocupa de bunul mers al semafoarelor. Adicatelea, te opresti la rosu, te uiti si vezi ca mai sunt 33 de secunde pana vine iara verdele. Da, pe naiba! Dupa 5 secunde, da-i cu verdele, de nu stii pe unde s-o iei. Accelerezi, si tu si cel de pe cealalta banda, franezi, si tu si cei de pe cealalta banda, injuri, si tu si cel de dincolo, si tot asa pana dai iar de un semafor. Si o iei de la capat. Asta pana vine noaptea. Atunci totul e limpede. Raliuri, intoarceri cu manele la maxim, cauciucuri incinse. Iar caschetele iau locul capacelor. Adica tin de ploaie. Ca in rest, mnezo cu mila.

# La o farmacie ciobaneasca non-stop, oamenii nu au putut cumpara medicamente intr-una din zilele trecute, fiindca nu mergea calculatorul. Noroc ca mai exista alte farmacii prin oras, ca altfel, saracii pacienti ar fi trecut probabil in ceata dreptilor.

# S-a intors fiul risipitor. Scuze, s-a intors Tadici. La HC Zalau, evident. Pentru handbalul zalauan e bine ca vor aparea rezultatele. Nu insa si pentru jucatoare, carora au inceput deja sa le tremure chilotii de frica.

Leave a Comment