*Tre sa marturisim, cu mana pe inima, ca i se mai intampla zvonarasului sa nu auda bine si sa incurce oalele cu primareii de comune. Asadar, Dombi nu e zombi, ci primarul din Sarmasag a fost chiar iute ca piperul la faza cu furtuna, si s-a luptat cu vijelia anuntand pe astia cu urgentele in doi timpi si trei miscari. Ce sa-i faci, prea multe chefuri strica, dar juram pe chelia lui Basescu ca nu mai facem.

*Suntem un judet de pupeze. Frumoase, da ne pute cuibul de la atatea gunoaie aruncate pe marginea soselei ce face legatura intre Zalau si Jibou. Zici ca i-a lovit D-zeu cu bata-n moalele capului pe oamenii astia din Criseni si satele vecine si ca le-a pierit instinctul de conservare a speciei, ca daca se impute rau cuibul, s-or sufoca naibii si-or da ortu popii. Sau cine stie ce bacterii or dezvolta pana si-or da seama ca exista locuri speciale pentru mizeriile lor.

*O celebra jurnalista, ranita in amorul propriu de un si mai celebru adjunct de partid ce-i si inspector general scolar si care nu-si mai vedea capul de treaba, s-a dat de ceasul mortii asteptandu-l pe mult asteptatul membru. Si fete – fete schimba vedeta noastra nerabdatoare, cu preponderenta de culoare rosie, pana cand, val-vartej, a aparut mult asteptatul. Noroc chior, ca jurnalista incepea sa scoata deja flacari pe nas si ne-ar fi parjolit pe toti.

Leave a Comment