# Drumurile din Zalau is ca valurile Dunarii, de numai te scuturi in masina si te zdrangani de te iau tati dracii, oriunde te indrepti in urbea noastra mica. La ce sosele valurite si cu damburi si cu damburele avem, ne vine sa ne credem direct la mare. Si avem si tantari, asa ca linistiti, si cu mainile impreunate pe pantece, ne putem crede si in Delta, zau asa. Dar poate s-or trezi si unii, altii si s-or pune pe indreptat oaresce covoare asfaltice, ca de nu, ne-om lua de la pietari chiar covoare zburatoare si zburacioase, numai sa nu mai fim nevoiti sa zburam dintr-o parte in alta a masinii cand circulam prin Zalau.

# Ioioioi, ca amu ne loveste aducerea aminte ca un ciomag in mecla: de fapt, am vazut o echipa de trotineli care asfaltau prin oras. Si ghiciti cum asfaltau? Dadeau si-nainte si-napoi cu tavalugul peste bitumul turnat. Si ghiciti ce era prin bitum? Un pui de mat, ce se chinuia sa se dezlipeasca inainte sa treaca aia peste el. Nu i-o reusit evadarea. Too bad. Dar ase-i ca si-o facut trotinelii pana la capat treaba? Ase-i!

# La o marmacie de pe bulevard nu este niciodata maruntis pentru rest. Asa ca toti clientii primesc pirule in loc de lei de 5. Fain, macar is impacate doua chestii: clientul nu se poate plange ca il doare capul de traznaile farmacistilor, iar farmacistii isi golesc si ei stocul de pirule. Ca sa poata aduce altele in loc, pentru maine, cand iar nu a fi maruntis.

Leave a Comment