# Pe la primariile de pe Valea Somesului bate vantul si loveste usile de tati paretii. Dejeaba suni la telefon, ca nu raspunde nici cucu, iar daca merji pe acolo, tot aia afli: vant si amar, ioi, adica vai si amar si pustie. Gol, ca doar edilii is in concedii goale, manca-t-as! No, asteptam toamna ca sa sunam talanga de adunare, ase cum tatuca ii aduna pe scoleri la scoli, sa-i adunam si noi pe primari de pe drumuri si sa-i incuiem in primarii.

# Un zalauan a fost luat de fraier de o agentie de vacantiones de prin Cluj. Omul nost a platit vacanta prin strainataturi, dar clujenii au uitat cu totul de el, de parca rezervarea le-o intrat pe o ureche si le-o iesit pe calea Turzii si de-acolo dusa a fost. Da sa vedeti cum s-o naravat zalauanul si s-o zburlit la clujeni, de un, doi i s-o rezolvat si transport cu covor rosu la avion. No, povestea asta v-am spus-o numa ase, ca sa vedeti ce ploaie de hotomanii poa sa vina de la Cluj.

# Mira-m-as pe nuntile ce se fac in postul vietii, de urla manelele si golanismele pana hapt tarziu, dimineata. Mir-am-as pe capul lor de handralai care nu nimeresc buda si ies pe la colturile restaurantelor sa-si faca nevoile, incat adoua zi duhneste totul mai ceva ca pampersii unui sugar. Oare nu i-o instruit nimeni? Oare nu ii poate potoli nimeni? Ca varba aia: pana cand?

Leave a Comment