# Domna, am bani de belet! Di ce nu-mi dai? spunea o tanara zalauanca unei vanzatoare de belete de bus. Da tanti nu vroia sa dea la nime nimic, sa dea aparatul ca de aia are aparatu salariu si lucreaza cu program zilnic. Cata nesimtire! Mai bine deranjezi masinaria, ca macar aia nu iti comenteaza, nu se agita ca oamenii! Eh, da suntem c-un pas inaintea Clujului. Bocule, ia exemplu!

# Tot din seria autobuzelor, vai si amar daca umbli cu masinile astea mari dupa ce se inchid locurile de unde dai bani pe belet. Ca si militienii, controlorii cauta sa te prinda, numa, numa or face si ei o fapta buna pentru stat.

# Pica pruncii in canal prin Dumbrava, ca iar fura astia capacele de canal. Nu prea intelegem di ce le fura, ca-s grele. Poate tocmai de asta, ca au fier mult. Si construiesti palate de fierstar si una alta. Copii, fiti cuminti si cascati ochii, sa nu ii caste altii care v-ar putea, domne feri, cauta prin canale!

# Deci, chiar daca nu suni cu prefixu nainte, suna! Adicalea, suna de tri ori si apoi intra pa fir o tanti care te anunta amabil, de parca-ar fi ieuropeanca, cum ca ii musai sa pui prefixu judetului in inaintare. Astia iau din impulsuri, hotii, in loc sa iti puna tonu ala misto de eroare care te face fericit. Mai bine tonu ala stresant decat o tanti draguta, care stim ca oricum se preface!

Leave a Comment