*Administratia jibouana a facut-o de oaie cu artificiile anul acesta de zile. Ca in loc sa le arunce in centru, unde statea lumea gura casca sa vada minunatiile, le-au aruncat deasupra copacilor si a scenei. Amu, n-ai ce face, fapta-i consumata. Poate le iese mai bine la anu… si la multi ani!

*Cicase ca pseudo-indienii astia migratori de-si vand muzica la colt de strada nu prea s-au multumit cu banii facuti pe CD-uri si amulete si au cerut fanilor sa le plateasca autorizatia de la primarie, careia i s-a datorat prezenta lor printre noi de Zilele Zalaului. Si le-a mers artistilor. Bravo lor! Oamenii au vrut paine si circ, asta au avut. Si vedem ca au fost dispusi sa scoata bani extra din buzunare pentru asta, pe langa cei din contributiile obligatorii catre munitipiu.

*Un taximetrist loco s-a plimbat ieri noapte de doru lelii pe T. Vladimirescu, de vreo 100 de ori. Si atat de cu jale urlau manelele in difuzoarele din masina, si atata mai chiuiau baietii pe la geamurile lasate de la taxiu, ca numa nu cadea ceru pe ei. Sau ceva capace de oala de prin apartamentele de langa sosea. Rascoala in toata regula! Si fara prezenta organelor de ordine.

*Maherii din Zalau isi trimit copiii sa faca raliuri pe Meses. Si, maiculita, ce se mai distreaza copiii de bani gata cand incurca circulatia, accelereaza pe sens opus si se ridica pe rotile din spate cu ATV-urile si motociletele! Pana si pe noi ne umfla rasu cand ne gandim ca pe astia nu se sinchiseste Politia sa-i amendeze sau sa le strice distractia, iar altora cu mai putini bani li se iau carnetele si banii pe amenzi ca depasesc cu 3 km la ora viteza legala.

Leave a Comment