*Cica s-a deschis un salon de cosmetica nou, pe bara de gaz din spatele Prefecturii ieri. O prima clienta, speriata de penseta probabil, urla de durere, asezata in fata domnului care ii smulgea sprancenele. Daca nu ne credeti, n-aveti decat, dar noi juram pe penita de jurnalist ca spunem adevarul. Insa nu va recomandam sa incercati sa va cosmetizati pe-acolo.

*Se umple orasul de tarabe pline ochi de chiciuri si de comercianti ce umplu centrul Zalaului de mizerii si peturi. Ca e mare sarbatoare, si s-a lasa fumul de la prajitul micilor ca ceata dimineata, weekend-ul asta. No, amu sa va vedem la cati le-a digera stomacul atatea prajeli si pe ADP-isti cum or joii sa curete, ca pana luni dimineata tot Zalaul a fi ca un container mare cu gunoi.

*In Dumbrava umbla paznicii astia de strada de-si zic politisti comunitari ca albinutele. Ziua, noaptea, la amiaza si seara, ii gasesti la datorie, filand gagici si oameni beti. Apai, sa le fie de bine militienilor, ca gagicile nu-s de cascheta lor. Cu turmentatii se descurca ei. Mai bine-ar veghea la linistea publica. Mai ales la capatul liniei de autobus sase.

Leave a Comment