# Colo pe strada pandurului Vladimirescu, din spatele celor cu muschete si caschete si incadrati mumos la Politia municipiului, izvoraste tafros izvorul tamaduirii. Apa este fie de canal, fie de retea – da cel mai probabil de retea, daca inchidem un ochi si socotim ca i-i crescuta turbiditatea. In rest, minunata apa se incadreaza in toti parametrii pentru a putea stropi cu ea pietonii, actiune de care se achita jos cu palaria soferii ce-si spala masinoacele acolo. Sigur, nu gratuit, ci pe banii consumatorilor de iluzii SAPARD.

# S-o inventat un joc nou in Zalau: cum sa-ti scoti ochii cu furculita, prin parcarea la mare adancime. Adica, in parcarea subterana si cu plataciune de langa piata, unde nimenui nu i-o trecut prin cap ca ar fi nevoie de un bec. Macar unul, cat sa nu te trezesti ca nu-ti afli cheile in buzunare sau sa-ti gresesti motoru.

# Cica se flutura un zvon ca la UBB, la faculta de halate albe, pe locurile destinate rromilor s-au prezentat numai doi catindati. De samanta. Da nu o fost sa hie, ca amandoi s-o lovit cu fruntea de canatul usii si au luat doar cateva sutimi peste nota 3. Scurt pe doi, ca asta e si numarul catindatilor cu ghinion, deci raman bursele. Stiti voi, alea 60. No., nu-i bai, or hi si ele de samanta pentru la anul.

# Si iar ajungem la clinica al carei nume incepe cu C. Adicatelea, s-au pricopsit bine-mersi cu aparatura RMN. E, da dupa ce te remenesti, stai si te uiti la rezultat ca bou la poarta noua, si tu, si specialistii. Ca atata cat stii tu, stiu si ei sa-ti zica. Noroc ca au fax si stiu prefixul Clujului. Hiii, iar se supara nenea sefu. Ce ne facem? Ca contractul de publicitate l-au reziliat deja.

Leave a Comment