# Fara doar si poate, Salajul are cele mai naspa drumuri din toata Romania. Iar daca am spus asta, am spus cam tot ceea ce era de spus. Cu o mica exceptie, si anume aceea ca avem conducatorii pe care-i meritam. No, bine?

# Traficul din Zalau, la orele de varf, este unul infernal. Si asta pentru ca toate masinile isi etaleaza caii putere pe singurul bulevard din amaratu asta de oras. Asa ca nu ne ramane decat sa asteptam ca programul de dezvoltare al Zalaului sa fie pus in practica. Poate, poate, stranepotii copiilor nostri vor putea respira un aer ceva mai curat decat cel de azi. Si asa, la ce fel de fenomene bantuie prin cladirea municipalitatii, ajungem sa credem ca sperantele noastre sunt aproape nule.

# Incepe sa ne fie dor de Stanca. Da, ati auzit bine. Dupa ce-a parasit corabia alora care au chef de… publicitate gratuita pe banii publici, viata politica din judet a ajuns asa de searbada, incat unii jurnalisti risca sa-si piarda pita de pe masa. Macar omu spunea ce gandea. Pe cand majoritatea astora care au ramas in caruta cu trufandale nici nu gandesc, dar nici nu spun nimic. Vioreleeeee, mai baiatule, ce ne-ai facut?! Ne-ai furat obiectul muncii!

# Pentru buna informare a cititorilor, amaratii mei de colegi au cerut onor conducerii Primariei Zalau, insistent, in mai multe randuri, ca inaintea sedintelor de Consiliu Local, sa le fie puse si lor la dispozitie, adica acelorasi amarati de jurnalisti, proiectele de hotarare ce urmeaza a fi dezbatute de vrednicii nostri consilieri. Ei bine, noi am latrat, noi am auzit. La cererea amaratilor de jurnalisti, baietii si fetitele care s-au urcat deja in plopul din curtea Primariei, au raspuns cu una-doua postari intarziate a proiectelor pe site-ul institutiei (care, fie vorba intre noi, mai degraba seamana cu vechiul veceu public din centru, decat cu o pagina de web), ori cu niste sidiuri gen franjuri, care nu pot fi utilizate decat in nobilul scop de a-ti taia, cu chiu cu vai, venele. Astfel, dupa atatia amar de ani de latrat degeaba, am ajuns sa intelegem ca nu-s bani de hartie pentru ceea ce vor amarati astia de jurnalisti, si asta pentru ca, de vreo 19 ani incoace, alesii nostri beneficiaza de promotii intr-o permanenta perioada a deplasarilor. Iar acolo, sa fim seriosi, trebe musai onorata fiecare invitatie. Ca sunt destui fraieri care sa-i mai voteze pentru alte zece, cinspe, mandate…

Leave a Comment