# Mare hiba-i la Zalau, de cateva zile, ca la robinete cura apa neagra si jegoasa de zici ca au fiert aia de la Companiade Apa zatul de cafea a treia oara si apoi au dat drumul la lichid pe teava. Intai, zalauanii s-o spariet rau, ca o vazut cum curge apa la dus neagra, neagra de pe ei si le-o trecut prin minte ca-s nespalati si jegosi ca hornarii. Dupa ce au inteles ca e apa de vina, au dat buzna la ghiseele Companiei sa reclame. Li s-o spus ca nu-i stres, se mai intampla, si ca nu se stie de ce. Pana cand a exista o explicatie, zalauanii o decis sa ramana jegosi de la natura, ca si daca ar incerca sa faca dus, tot malosi ar iesi.

# Alte ghisee, aceeasi poveste imbarligata cu ghiseistele. Ieri, ziua-n amiaza mare, la Taxele si Impozitele Zalaului, unde se plateste gunoiul, din doua ghisee, era deschis unul, iar in spatele sticlei, lucrau pe jumatate doua tipe. Una scris si alta lua foile scoase de imprimanta. Loviti de imagine si de nervi, dupa ce am stat la o coada tembela, ne-am adus aminte de sfinti din Biblie si ne-o venit sa-i ridicam la cer. Ca si asa, cei patru apostoli erau urmatorii trei, Luca si Matei, si nici unul dintre ei.

# S-a tot facut dezinsectie in municipiu, dar roiesc tantarii de parca abia le-au aterizat flotele din tarile calde. Tot din tarile calde or fi, pesemne, si substantele folosite la operatiunea de dezinsectie, iar asa expirate, normal ca nu dau rezultat. Traiasca tantarii, gloria si poporul!

Leave a Comment