# Am trecut si noi pe la Mirsid, cu motoru, si ne-am trezit potcoviti cu jumatate de quintal de bitum si asfalt, lipicios al dracului si greu inca pa atata. Abia ne-am dus catre Jibou si la cum merea masina, ne vea s-o luam in spate si s-o purtam cu schimbul. La cat de bun ii drumul pe acolo, nu credeam ca mai calcam pe acolo pana-l repara. Ca la cum a lucrat firma ce a reabilitat drumul, banuim ca are experienta sa umble mereu cu potcoave de magari.

# Hopa! S-au inmultit oamenii de afaceri cu banutei din jurul Porolissumului sau ni se pare noua? De doua ori ne-am intors si am numarat, dar rezultatul ne arata ca mdaaa, au rasarit mai multi. Le-o fi priit caldura, ca la neghina, iar acum au birouri cu scaune de-alea din plastic. Si tot pungi agatate in pomi, evident. Poate acum, ca avem consilieri judeteni, li s-a face mila de bietii afaceristi si le-or aduce un pom de Craciun, sa aiba ce face cu pungile alea.

# Se pare ca tot pruncii is aia care afla subiectele tari, inainte de noi toti. Dragii de ei stiau si de site-urile porno si le schimbau intre ei de zor cu vreo doua, trei zile, la fel ca si de alte subiecte ce au aparut in presa in ultima vreme. Recomandarea este sa ne intrebam copiii si sa nu ne mai uitam la stiri. Oricum, fata de ce stiu kinderii, presa e expirata.

Leave a Comment