# Mai, frate, ca romanul, nu-i nici unul. Sta gol-goluta parcarea pentru masini de langa piata, chiar daca tariful e doar un leu pe ora si e parcare aranjata si pazita, iar pe trotuarele din fata parcarii, masinile stau ca albinele in stup. Ba, mai mult, unii soferi mai au curajul sa faca si gura daca le sunt ridicate masinile. Vorba lu Mircea Badea: Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

# Dragi calatori, alegeti orice cale de a pleca spre Oradea, numai cea cu autobuzele vechi nu. In drumul spre Oradea ai parte de tot ce e mai bun, fum, zgomot, miros placut si muste din belsug. Daca mai ai norocul sa se mai si defecteze pe drum e totul in regula. Bineinteles ca toate aceste favoruri costa la urma urmei. Iar firmele cu autocare super dotate si cu preturi accesibile nu sunt nicaieri. Oare de ce, domnilor?

# Alesii nostrii vor avea in zilele urmatoare cateva batai de cap cu dramaluirea banilor pe sport. Aceasta, in conditiile in care, ficare va sari la partea lui de cascaval. Antrenorul Tadici are pretentii mai mari odata cu revenirea la Zalau, cei de la FC Zalau au nevoie de sprijin pentru a evolua in Liga a III-a, iar cei de la volei nu mai vor sa faca performanta doar pe promisiuni.

Leave a Comment