# Vineri, prin centrul Zilahului, mai ca nu erau urcate masinile si pe cosurile de gunoi sau una peste alta, asa de plin era centrul de ele. In schimb, parcarea subterana de langa piata era goala goluta ca un prunc abia nascut, ca doar romanul se zgarceste la 1 leu si decat sa plateasca un loc in subteran, mai bine isi horjeste otomobilul de restul masinilor inghesuite pe 2 cm patrati. Si ne mai miram ca ne vade Europa niste imbuibati cu lanturi de aur la gat? Pai astia suntem, niste snobi si niste zgarie branza la tarate, dar largi la mana cand dam de sacul de grau.

# Cand esti uituc si habauc, nici o mama de bataie nu te scoate la liman, ca doar nu i-a scos nici pe ametitii din circumscriptia Somes Odorhei, care nu au dus dosarul la judecatorie pentru validarea primarului decat a treia zi dupa scripturi. Aoleu, lele, bine ca nu l-au lasat pe oala cu smantana cat sa intre si in turul doi. Dar stiti ce? Banuim ca si sa se fi intamplat asa, nu si-ar fi dat seama.

# Speram ca in turul doi, vajnicii membrii ai sectiilor de votare sa se fi pus la punct cu operatiile de adunare, ca-s de toata jena, si sa numere buletinele de vot cum trebuie. Macar asa, de obraz, si ca sa nu ne mai sictirasca pe noi, jurnalistii, in asteptarea rezultatelor, si sa nu mai tina politistii prin spatele Prefecturii, zile in sir, ca sa pazeasca nici noi nu stim ce.

Leave a Comment