# Se aud tot felul de zvonuri despre un anumit preot dintr-o comuna miniera de prin apropiere, caruia ii plac bani la nebunie. Face ce face in fiecare luna si ramane cu ceva mardei in plus. Ceva de genul asta s-a intamplat si in urma cu ceva vreme, cand Consiliul Judetean a alocat o suma frumusica pentru biserica unde slujeste acest preot, iar banii… au iesit la iveala cu chiu cu vai, dupa mai multe insistente ale enoriasilor. Apoi, daca nici in preoti nu mai putem avea incredere, ce sa mai asteptam de la restul?

# Sunt cateva ABC-uri din care nu-ti vine sa cumperi fructe sau legume nici in ruptul capului. Stau mustele ca la ele acasa, iar vanzatoarele te servesc din laditele respective ca si cum totul ar fi in regula. Ba mai mult, mai strecoara prin punga si cate un fruct sau cate o leguma alterata, pe care, daca nu esti atent, o observi abia acasa, cand desfaci punga respectiva.

# Se apropie turul doi al alegerilor locale. Sigur, acolo unde mai este cazul. Alti bani, alta distractie. Amu, pentru noi tot una e cine va iesi prin comune, sau prin celelalte orase din judet. Important e sa faca ceea ce au promis in campania electorala.

Leave a Comment