* Mare hiba, mare cu pietarii daci de prin zona. Cica azi ar fi o intalnire la Primarie cu vechiul si noul edil, in care, probabil pietarii vor fi anuntati oficial ca sunt obligati ca in scurt timp sa-si ia fiecare catrafusele si sa plece in alta parte. Pentru ce? Nimeni nu intelege, dar poate ne va putea da o explicatie alesul nostru pentru fotoliul de primar. Asteptam ora 14, fiindca pietarii sunt foarte porniti impotriva deciziei de a se muta in alta parte.

* Nu stiu altii cum sunt, insa noi speram ca primarul Zalaului sa-si respecte toate promisiunile facute in timpul campaniei electorale. Nu de alta, dar spre parcarea situata vis-a-vis de Sfanta Vineri nimeni nu-si indreapta privirea. Toti parcheaza dupa cum ii taie capul, iar locatarii de prin zona, ciuciu.

* Incepe Campionatul European de fotbal, iar de acest lucru, cel mai mult se bucura patronii teraselor si localurilor din oras. Cu sigurnta ca acestea vor fi pline, mai ales la meciurile tricolorilor. Problema va fi dupa, deoarece la ce sanse au baietii lui Piturca sa iasa din grupe, cu siguranta ca microbistii isi vor varsa nervii dupa meci pe o masa, pe un scaun, pe o sticla, sau poate chiar pe o plasma.

Leave a Comment