* Caldura mare, mon cher, pe la unele sectii de votare, duminica, iar unii presedinti pusi sa stea cu ochii pe urne erau atintiti cu ei pe sticloaiele de apa. Mai ca nu le curgeau balutele, de pofta, ca la tancii care vad morcovii razaliti, si mai ca nu li se lichefiau creierasele pe langa urne. Bine ca pe langa, si nu in ele de-a dreptul.

* No, alegerile astea au obosit tot poporul, ca luni dimineata, la prima ora, se dormea in jurul BEJ-ului pe rupte. O gramada de politisti erau cazuti cu capatanile pe volane sau lasati pe spate, in scaunele de la masina. Le trageau oamenii nostri la aghioase de numai le rasunau ferestile, dar nu-i bai, bine ca le-o fost somnucul dulce si cu ingerasi, nu-i asa?

* De prea multe urne, voturi si electorale, spiciurile rostite ieri, pe 2 iunie, aratau ca astazi se sarbatoreste 1 Iunie, Ziua Copilului. Si dai cu spiciu si cu 1 iunie, pana a ametit populatiunea, de nu mai stiau aia mici cand sa ceara tortul de la parinti. No, pai mai imbatraneste si mintea omului, asa cum zicea bine flacaul de vreo doi stanjenei ca bine-i sa fii flacau odata, cu pusca si cureaua lata.

Leave a Comment