# Cica nu mai fac fata rechinii la cata populatie made in Salaj o taie sambata si duminica spre Cluj. Stau oamenii cu orele, Doamne, iarta-ne, ca sa aiba cu ce sa se tireze de pe Meses. Cand sa vina inapoi de la Cluj, lucrurile se intorc la 180 de grade pentru rechini, ca la Zalau nu are pofta nimeni, nimenica sa vina. Asa ca, stau rechinii si intr-o roata, doar, doar isi gasesc ceva musterii. Mare mirare, zau, ca, ba fug rechinii dupa oameni, ba oamenii fac si pe dracu` in patru ca sa prinda un rechin.

# Astenia de primavara isi baga iar coada printre salajeni, asa de rau, ca unul harnic de prin Stana si-a omorat calul, dupa care l-o aruncat intr-un put. Noi banuim ca omul s-a saturat pana peste cap de arat si semanat, asa ca si-a gatuit animalul si l-a ascuns de ochii soacrei si a nevestei unde s-a nimerit. Nu stim daca am nimerit-o sau nu, dar cu siguranta nu a scapat de nevasta fara cateva scatoalce zdravene.

# Tare multi salajeni s-au grabit, ieri, sa ajunga la meciul meciurilor dintre Cluj si Cluj, incat, pe langa stadion auzeai numai saluturile alor nostri. Ba, de numerosi ce erau, credeai ca au rezervat toate locurile si ca nici pe Jiji nu-l lasa in tribuna. Aha, bine ca am prins miscarea, data viitoare ne bagam si noi la o baie de lume.

Leave a Comment