# Mare ne-a fost mirarea ieri dimineata, cand am citit intr-un cotidian Salajean ca sportivul Gheorghe Guset a fost prezent la editia a doua a Grand-Prix-ului de aruncari de la Zalau. Bai, fratilor, cum saracie l-ati putut vedea pe Ghita la concurs, cand toata lumea a ramas surprinsa in momentul in care acesta nu era nicaieri in momentul desfasurarii probei de aruncare a greutatii. Maine, poimaine, ne-om trezi ca-ti scrie ca a fost Bin Laden la Zalau.

# A inceput campania electorala, iar prin oras nu mai vezi decat afise electorale. Unii spun ca vor sa lucreze pentru tine, altii zic ca la alegerelie din acest an se poarta galben, dar nici unul nu face mai nimic atunci cand este pus in scaunul de primar. Asa ca, indiferent pe cine veti alege, sa fiti siguri ca mare lucru nu se va schimba tn acest orasel.

# Stim ca poate exageram deja, insa trebuie sa amintim de parcarea situata vis-a-vis de Sfanta Vineri, care a ramas fara locuri delimitate, chiar daca este situata intr-o zona destul de circulata. Poate, poate s-or trezi cei abilitati, macar acum cand e campanie electorala. Nu de alta dar e un exemplu foarte bun ca zalauanii sa vada ce interesat este actualul primar de locuitorii orasului.

Leave a Comment