*O domisoruca oachesa de la o banca romaneasca cu origini grecesti e atat de ocupata sa faca ochi dulci unor clienti mai tineri cu conturi babane la institutia care o intretine, incat uita complet de solicitarile celorlalti clienti. O fi pentru ca ceilalti cer imprumuturi, in timp ce Fat Frumos depune banii?

*Si daca tot veni vorba de credite, avem vesti proaste pentru tinerele nemaritate: daca nu aveti certificat de casatorie, puteti sa va luati adio de la imprumuturi de la banca barfita azi. Ca la banca asta socoteala de acasa nu se potriveste niciodata cu cea din targ, iar domnisoarele-consultant sunt atat de profi incat nu stiu nici macar sa calculeze scoringul in prealabil. La asa banca, asa consultanti!

*Langa Gradina Popo-rului o rasarit o groapa adanca plina cu apa de ploaie, fix in mijlocul drumului. Baiu mare nu-i ca e plina cu apa, ci ca zilele trecute au cazut doi copii in ea, iar celui mai mic dintre ei i-a trecut apa de cap. Zice-se ca groapa a fost sapata de unul care construieste in zona, sa aiba apa de facut mortar. Ne tot miram cat de creativi pot fi zalauanii astia. Numa tare ne temem ca cine a sapat groapa altuia, a cadea el in ea!

Leave a Comment