# A inceput Saptamana Mare. O saptamana in care toata lumea incearca sa faca cat mai putine pacate. Insa, nu cred ca vor putea face la fel si cei din politica salajeana, fiindca la cat de dulce e ciolanul pe care ar putea sa-l savureze la final, e greu de crezut ca acestia vor rezista sa nu se contreze.

# Slava Domnului ca adepistii s-au gandit sa repare drumul dintre catedrala Sfanta Vineri si Kaufland. Daca s-ar gandi cineva si la parcarea situata vis-a-vis de catedrala, unde toata lumea isi pune masina cum si cand ii taie capul, ar fi totul in regula. Insa, se pare ca aici sunt ceva influente la mijloc, ca parcarea respectiva sa nu fie delimitata cu locuri. Nu face nimic, domnilor, doar se apropie alegerile si, vorba aia, cine rade la urma, rade mai bine.

# Cica, in comuna miniera din apropiere, actualului edil i s-a cam terminat cu binele. In urma unor alegeri anticipate, pe primul loc s-a situat o alta persoana, care, se pare ca ar avea prima sansa la functia de primar. Important e sa se vada o schimbare in bine, indiferent cine va fi ales.

Leave a Comment