*Frati fumatori, daca tremurati dimineata pana ajungeti la magazin sa va luati tigari, daca vi s-au ingalbenit unghiile si dintii de la ele, daca va miros hainele a crasma sau, pur si simplu, nu mai vreti sa fumati, primiti 1.000 de euro! Bineinteles, daca va bateti in fumuri cu alti concurenti in sevraj si aveti noroc la tragerea la sorti. Zvonarasul se baga. Mai are cineva tupeu?

*Cum da caldura, cum ies rasadurile, sobolanii, mustele, tantarii si scuteristii la plimbare. Amu, rasadurile sa iasa, ca-i legea naturii, iar cu sobolanii, mustele si tantarii ne descurcam cu pastile si chimicale. Da cu scuteristii care zumzaie noaptea pe sub geamuri ce ne facem? Ca nu-i putem da cu Flit ca pe ceilalti paraziti.

* Pe drumul zalauc de centura nimic nou. Aceleasi gropi, acelasi slalom printre ele, de nu stii pe unde s-o iei, nici ca sofer, da nici ca pieton, ca daca vine o dihanie de masina hapt catre tine, incercand sa mai scape o groapa, nu prea iti vine sa stai si sa privesti ca la raliu. Da amu-i amu. Ca vor sa faca alt drum de centura. Oare o sa ia si gropile?

Leave a Comment