# Forfota mare, ieri, de dimineata, in intersectia de langa Scala. Si asta pentru simplu fapt ca oamenii imbracati in albastru nu erau nicaeri. Probabil o fi chefuit mai mult duminica, cu Preasfintitul Petroniu si o fi uitat ca dupa duminica urmeaza ziua de luni. Noroc ca nu s-a intamplat nici un eveniment neplacut. Cu toate ca, si daca s-ar fi intamplat, oamenii cu epoleti ar fi iesit, ca de obicei, basma curata.

# Si daca tot vorbeam de persoanele imbracate in albastru, trebuie sa spunem ca joi, odata cu venirea premierului in Zalau, toate semafoarele au fost oprite. Problema a fost ca politisti erau ici-colo. Ba mai mult, in intersectia de la prima scoala generala, sema-foarele nu functionau nici pe la ora 19:15, iar doi politisti, povesteau de zor langa intersectie, fara sa le pese vreunuia dintre ei ca nu merg semafoarele.

# La un ABC, situat vis-a-vis de Policlinica Sfanta Vineri, se mai vinde si marfa expirata. Nu ca ar fi o noutate, fiindca, in Romania, orice e posibil. Problema e ca dupa ce te duci inapoi cu marfa expirata, trebuie sa-i arati de vreo cinci ori vanzatoarei eticheta cu data expirarii produsului, pentru a se convinge ca cel care a cumparat produsul are dreptate. Ca si cum ar fi fost obisnuita cu intamplari de aceast gen, vanzatoarea respectiva s-a dus urgent la sertarul cu bani, a scos banii pe produs, si i-a dat cumparatorului, bine-inteles, dupa ce i-a smuls produsul din mana.

Leave a Comment