# O noua minune s-a petrecut zilele trecute in Parcul Tineretului din Zalau. O persoana s-a dus sambata dimineata sa se plimbe cu cainele prin parc, iar doi de la comunitara au inceput sa-l ia la rost, bagandu-i pe gat tot felul de motive pe care nici ei nu cred ca le intelegeau. Mai mult, cei doi de la comunitara se dadeau pe leagane ca doi copii de gradinita in momentul in care omul a ajuns in parc. Au inceput sa-i spuna persoanei respective ca nu are voie cu cainele prin parc, fiindca ii trebuie botnita. Amu, ce sa mai spunem, daca si la un amarat de catelus iti trebuie botnita, atunci un dulau ar trebui dus in parc in lanturi. Ca sa-si demonstreze inteligenta pana in capat, cei doi comunitari l-au amenintat pe omul cu cainele ca-l va aresta daca nu va pleca din parc. In cele din urma, vazand ca nu si-au gasit persoana portivita, cei doi au plecat. Important e ca au mai dat-o in bara o data si s-au facut de mandra minune pentru nimica toata.

# Mai nou, cica s-a ajuns sa se fure parfumuri la greu din supermarketul situat mai jos de catedrala Sfanta Vineri. Daca vrei sa cumperi un parfum, trebuie sa pui in cos cutia goala, apoi arati bonul la casa, iar sticluta cu parfum o primesti din alta parte. Asta e, e supermarket.

# La intersectia din fata Spitalului Judetean, in urma cu ceva vreme s-a desfiintat una din cele doua treceri de pietoni, insa oamenii continua, bine, mers,i sa treaca strada prin locul in care a fost desfiintata trecerea. Mai mult, unii, cu putin tupeu, te mai si iau la rost daca indraznesti sa-i claxonezi. Pai, atunci, de s-a mai desfiintat trecerea, daca, oricum, fiecare pieton trece pe unde-l taie capul.

Leave a Comment