# Coaforezii din muncipiu si-au scos, mai acu cateva zile, scaunele la soare. Poate au vrut sa ne arate ca sunt oameni cu scaun la cap, sau poate nu. Cert este ca au reusit sa ne convinga ca au cele mai urate, patate si asa mai departe scaune din galaxie. Zvonarasul stia ca rufele (sau, in cazul asta, scaunele) se spala in familie, nu la bulivar. Poate ar trebui sa se apuce de vopsit scaune, nu parul clientelor.

# Scoala romaneasca e in plin proces de transformare. In fumoar. Daca e sa luam numai exemplul scolii asa numite de muzica din Zilahul nostru cel de toate zilele, atunci vom observa, daca stim unde sa privim, nori grosi de fum scos de tigarile unor elevi nu mai mari de clasa a VI-a, a VII-a. Vorba melodiei: Dupa blocurile gri stam noi, majoritatea/ Sunt mai inalte la sosea sa nu se vada…. elevii care fumeaza. Sau cam asa ceva.

# Si daca e sa luam un ton putin mai optimist, ca tot ploua bacovian la ora la care zvonarasul scrie, nu putem trece cu vederea baietii cu vestele portocalii care au astupat gropile de pe strada noastra. Multumiri, felicitari, si la mai mare… Felicitari si celor ce sparg noaptea geamurile masinilor de pe respectiva strada. Cu o singura mentiune: lucrati mai curat, ca raman o groaza de cioburi.

Leave a Comment