*In zona Stadionului, trotuarele au fost facute praf sau, ma rog, bucatele, de cand cu grandioasele lucrari ale Companiei de Apa la conducte. Toate ca toate, suportam putin disconfort pentru o cauza dreapta, da, din cate se vede, tevile au fost reparate, nu mai e nici urma de muncitor pe santierul deschis de doua saptamani. Ce mai asteptam? Sa se repare trotuarele singure? Sau sa isi rupa locuitorii zonei picioarele si rotile?

*Si daca tot pomeneam de zone calamitate, strada Andrei Saguna e si mai si, pe-acolo nu poti sa circuli decat cu elicopteru, la cate gropi si prapastii ai de infruntat pana ajungi la destinatie. Uuufff, greu ii cu gropile astea! Dar, daca stam si chibzuim, domol, ca niste ardeleni veritabili, mai greu ii cu nepasarea si trandavia celor care ar trebui sa le astupe!

*Summit NATO la Zalau!? Doamne pazeste, ca ne-am speriat cand am vazut cu cat spor varuiesc adepistii copacii de prin Zalau. Am crezut ca vine trupa de personalitati sa ne viziteze. Ne-am inselat, nu vine NATO peste noi, ci primavara. Luati exemplu si apucati-va de curatenie!

Leave a Comment