# Domnilor adepisti, am asteptat atata vreme sa treaca frigul in speranta ca veti avea si voi putina bunavointa sa reparati craterele din fata redactiei. Insa, se pare ca mai trebuie sa asteptam mult si bine pana veti da si voi dovada de seriozitate. Odihniti-va in liniste, numai sa nu va prinda seful. Sau, poate si lui ii convine situatia.

# Mare ne-a fost mirarea cand am vazut ca, in sfarsit, drumul de deasupra Kauflandului s-a facut, sigur, asa cum s-a facut. Fiindca s-a pus doar un strat subtire de pietris, pentru a acoperi cat de cat gropile de pe drumul respectiv. totusi, e bine si atat decat deloc, deoarece, pana la asfaltarea acestuia, cu siguranta va mai trece mult si bine.

# Nimeni nu vrea sa faca parcarea situata vis-a-vis de catedrala Sfanta Vineri, dar nici persoanele abilitate nu iau vreo decizie in acest sens. Probabil le convine situatia sau or fi avand ceva cu seful policlinicii de prin zona, caruia, se pare, nu-i convine ca paracrea respectiva sa fie delimitata cu locuri pentru masinile persoanelor din blocurile vecine.

Leave a Comment