# Atentiune, natiune! Astazi, politistii pun pistoale in mana ziaristilor. Deci, prin urmare, asadar, nu circulati pe strada Crasnei, in zona poligonului. Mai ales daca sunteti politicieni, ca azi pixurile sunt cu gloante adevarate. Mai ales ca tintele de carton nu vor avea, probabil, foarte multe de suferit.

# O mica rectificare la unul din materialele din aceasta saptamana a colegilor de la ^Tandala^. Conform unor surse care doresc sa-si pastreze anonimatul, seful cu nume galinaceu al buz-urilor (nu confundati cu buzile) nu merge la pescuit cu masina institutiei la sfarsit de saptamana, ci chiar in cursul saptamanii. Ca doar n-o sa-si strice timpul liber din week-end. Atunci poate vrea si omul sa iasa la iarba verde, la un gratar cu prietenii. Prietenii stiu de ce!

# Forumul site-ului publicatiei pe care cu onor o cititi e asaltat in utima perioda de un nene suparat de mai marele pedelist al judetului. Nu conteaza subiectul materialului postat pe site, ca omul il injura cu foc pe mai sus amintitul personaj. Si da-i, si lupta, mai ceva ca la pasopt, vorba lui nea Iancu. Nici noi nu i-am ridica statuie in centru mai-marelui salajean, dar nici chiar asa. Ca nu mai suporta nici bitii.

Leave a Comment