# Se tot vorbeste p-aci prin zona de o sportiva, atleta, de la clubul din deal, care poarta mai nou grija baietilor, mai mult decat cea a antrenamentelor. Se spune ca au fost zile cand valoroasa sportiva nici macar nu a binevoit sa participe la antrenamentele de dimineata. Pai, si normal, fetito, ca nu ai cum sa mai ajungi la antrenamente dupa ce iti petreci noptile prin diferite cluburi. Sau, probabil astea-s noile obiective pe care si ti le-ai propus in acest an. Dragostea e mare, dar si performanta e greu de obtinut.

# De cand cu renovarile la urgenta spitalului din deal, intrarea e cam stricta. Pentru unele persoane, evident, fiindca trebuie doar sa te pui bine putin pe langa gardian si ai cale libera.

# Oare chiar atat de mare o fi nesimtirea unora?! Exista parcari la toate blocurile din Zalau, insa, cea vis-a-vis de Sfanta Vineri pare sa nu intereseze pe nimeni. Chiar aici, unde ar trebui sa existe locuri de parcare delimitate, fiindca e batalie mare pentru ele. Toata lumea are prioritate, chiar si pacientii care vin la policlinica de peste drum, numai locuitorii blocurilor respective nu.

Leave a Comment