* In secolul XXI, la Zalau – e adevarat, scurgerile de gaze (din conducte, nu va ganditi la prostii) se verifica cu o solutie sofisticata, din … apa si sapun. Sau, daca metoda brevetata de romani nu da rezultate, se mai foloseste ascultatul cu urechea si simtitul cu palma. A scurgerilor, evident. Nu ca dotarile eon-ezilor ar fi toate o apa si-un sapun, doar ca detectoarele de gaz adevarate stau, se pare, prin depozitele institutiei si sunt folosite doar de sefi. Ca doar trebe scoala pentru asa ceva. Probabil Facultatea de folosit masinariile de depistare a scurgerilor de gaz. Sau cam asa ceva.

* Dumnu mai marele sef al administratiei judetului are o declaratie de avere foarte tare, frate. Din care, i-a sarit zvonarasului de serviciu, drept intre ochi, masina pe care o are respectivul. Nu tu jipan, nu tu beemveu sau mertan, ci, practic vorbim, o Dacie. Din 1970, toamna tarziu. Si primita prin donatie. Probabil are o valoare sentimentala mai mare decat valoarea de piata.

Si daca tot am ajuns la actualizarea declaratiilor de avere, am fi vrut sa scriem si de PsminusL, adica despre ce a strans el, cuminte, anul trecut, la ciorap. Sau prin banci. Doar ca asta ar fi insemnat sa ocupe rubrica pe toata saptamana. Asa ca, mai bine o lasam pe alta data.

Leave a Comment