* Io-ho-ho, ce mai mare de namol si tina este in fata pietei centrale, pe langa Muzeul de Istorie, de te afunzi pana-n glezne si te faci ca un ramator sadea. Poate o fi un sit acolo, poate i-o durea pe aia cu santierul din piata fix in pix de sosonii pietonilor, da poate ne-am saturat si noi sa avem mocirla in centrul orasului.

* S-o luat curentu la un zalauan acasa, ieri noapte, si omu o vrut sa sune la aia cu urgentele, sa vina sa se uite la sigurante. Da ce sa vezi? Mai degraba ar fi nimerit Urgenta spitalului, decat echipa de la Electrica, fii nca stimabilii au dispecerat numa hapt in BH. Adica, la vecinii bihoreni, in Oradea. Pai, in cazuri de astea, de urgenta adica, zalauanul patit ar putea sa-l cheme pe nenea cu bombele din depozitul de fier vechi, ca i-ar da dumnealui d-un picut de lumina si scantei cat ai zice bec.

* Erau cat pe ce sa scape de scoala, ieri, niste elevi navetisti, ca nu o mers trenurile dimineata. Si ne-o soptit noua un cuc primavaratec ca-si faceau fartatii planuri de umplut timpul liber. Din pacate pentru ei, parintii s-o gasit mari iubitori de respectare a orarului, ase ca iute i-o fugarit cu motoru@ propriu pana la scolile inalte. Mda, macar unora sa le fie dragi orarele, daca ceferistii ne lasa pe tusa.

Leave a Comment