Cand functionarii din administratie din intreaga tara au intrat joi in greva, lucratorii din cadrul Primariei de la poalele Mesesului munceau de le fugea pamantul de sub picioare. Aha, acum intelegem de ce si, mai ales, de unde tot acest stres. Cica baietii is multumiti cu lefurile pe care le primesc, in conditiile in care s-ar putea sa li se cam taie macaroana dupa alegerile locale.

Firma de tractat masini din municipiu nu mai face fata solicitarilor celor de la politie, care raman intepeniti cu autoturismele acolo unde le este lumea mai draga. Noroc ca baietii cu ochi albastri s-au prins, pana la urma, despre cum merg sculele din sistemul militienesc, asa ca, in momentul exercitarii de misiuni la… domiciliul amantei, prefera sa se deplaseze cu taxiul. E mult mai sigur, iar pana de benzina, calarea de motor ori intepenirea… turboului nu-ti mai apartine tie, ci nefericitului de taximetrist.

Ma intreb ce s-ar intampla, oare, daca radarele politiei ar sta in afara localitatilor (acolo unde se petrec cele mai grave accidente), pentru a-i depista pe soferii bolizilor care o calca peste 160? Bai, fratilor, stim ca nici asta n-ar fi o solutie buna, atata timp cat este sigur ca, in cel mult o saptamana, ati ramane fara procese verbale.

Leave a Comment