* Ptiu, drace, ca am trait s-o patim si pe asta, sa ni se para ca ne face cu ochiul taman ochiul… lui Scaraotchi, frate! Patania s-a petrecut in intersectia de la Astralis, unde, in loc de semafor, ne-a luat vederea si atentia o reclama de farmacie. Din cauza ca sclipicea bezmetica intocmai ca semaforul, am confundat luminile, fiind gata sa ne aruncam cu motoru@ in tot ce misca in raspantie. Noroc ca ne-o calcat zdravan pe picior persoana din dreapta, ca altfel radeam tot.

* Ca sa vedeti cat de urgent e serviciul de dezinsectie si deratizare in Zalau, va spunem ca ieri dimineata, in drept cu Imbiss, tupaia pe marginea carosabilului un cangur. Cand ne-am apropiat, ni s-a parut ca ar fi un catel, iar cand era sa-l storcosim sub rotile autoturismului, ne-am prins: era un ditamai sobolanocul, gras si pantecos precum o damigeana umblatoare. Foarte tare, frate, foarte tare!

* La CEC e pace. Si e liniste. Si e zero clienti. Si ne-am dat seama ca, picati pe-acolo zilele trecute, la amiaza, deranjam linistea unor ghiseisti care invata, la biroul de relatii cu populatiunea, cum se butoneaza un computer. No, da-l in fene, daca si asta tre@ sa se faca in vazul lumii, nu ne mai miram ca si alte lucruri se fac in public.

*Cica inspectorii de la Casa de Pensii au ajuns de rasu@ curcilor, al controloarelor de autobus si al celor inspectati ca, in loc sa se deplaseze ^regulamentar^ cu masinile Casei, achizitionate pentru si pentru astfel de misiuni, circula cu autobuzele. Nu stim daca le deconteaza sefii banii dati pe bilete, insa consideram ca asa ar fi corect, din moment ce masinile institutiei sunt ^ocupate^ de ei in permanenta, in scopuri mai mult sau mai putin personale.

Leave a Comment