*Un crater se casca flamand in asfaltul de langa floraria lui tanti Ana din muncipiu. Atentie pe unde calcati, daca treceti prin zona, ca stiti voi… unde nu-i cap, vai de picioare.

*Marele mahar al judetului a luat-o pe coaja, se pare, cand s-a dus la capitala pentru a prezenta catindatul surpriza al pdminusl la primaria de supt Meses. Cica i s-ar fi spus verde-n fata ca respectivul catindat nu e bun, iar daca ala vechi a fost indepartat cu suturi in posterior, atunci sa faca bine sa candideze el, marele magician al Salajului. Asta chiar ca-i tare! Ia incercati sa spuneti repede dupa mine: Stanca-sta-n-castan-ca-Stan. Sau, daca vreti, ca Victor, ca Dorel sau ca cine mai stie. Asa-i ca nu va iese? Se pare ca nici lui nu i-a iesit.

*Se zvoneste ca, nu cu mult timp in urma, in subsolul de muzeu era plin de pupu (parca asa spun englejii). O conducta bucluclasa s-a spart ezact in zona respectiva. Acum lucrurile stau ceva mai bine. Cel putin din punct de vedere olfactiv. Ca mustele tot nu vor sa paraseasca incinta.

Leave a Comment