*Citim din numarul de ieri al ziarului nostru ca Locuitorii din Stana nu se pot opune doar cu vorbe deschiderii carierei de gips si privim nedumeriti fotografia alaturata care seamana al naibii de bine cu abatorul de ovine din Hereclean. Ptiu, drace! S-or fi crescand oile in Stana, insa stim cu siguranta ca ei nu au abator. Las ca data viitoare punem si poza cu cariera de gips… alaturi de vreun articol despre sacrificarea oilor in Salaj. Beeeeee!

*Se pare ca joaca cu proiectile de tipul celor folosite in cel de-al doilea razboi mondial nu mai e de domeniul fictiunii in Zalau, iar nou-intratii in joc sunt supusi la probe de foc de genul Ghici ghicitoarea mea! sau probleme de logica de genul Daca pe factura am 40 de tone de fier vechi, cate tone de proiectile neexplodate am?. Noi speram ca eroii nostri sa treaca probele, ca tare ne e frica de bombe!

*Din seria lucrarilor desfasurate sub deviza Noi muncim, nu gandim, astazi: portiunea de drum judetean care traverseaza dealul Varsoltului. Artera arata din nou ca o panglica unduita si roasa de soareci. Asta dupa ce a fost carpita de nenumarate ori, ultima data, prin toamna anului trecut. Asta-i treaba, fratilor? Pai daca vedeti ca terenul merge la vale, de ce nu faceti ceva sa-l opriti? Iar de plombat, ce sa mai… e plomba langa plomba pe-acolo.

Leave a Comment