* Tinu, ninu, ninu! Nu va speriati! Da cam ase face girofaru unui director care, vai cat de rea poate sa fie lumea, umbla, v-ati prins, cu girofaru prin targ si mai si opreste masini, oare sa le amendeze? Oare are si chitantier? Si portavoce? Sa se fi mutat IPJ-ul la etajul II si nu ne-am dat noi seama? Alo, domnu Ghiurca, chiar asa, toata lumea se joaca cu girofaru? Va multumim pentru intelegere. Cat de rea poate sa fie lumea. Auzi tu ce zvon. Fain.

*Ne place tare mult flexibilitatea politistilor rutieri atunci cand aplica legea parcarilor. Si ne place si mai mult ca incearca sa se adapteze situatiei la orele de varf si, dintre toate masinile parcate ilegal prin centrul Zalaului, cu un dezvoltat simt al detaliului, ei stiu sa amendeze intotdeauna soferul masinii parcate cel mai ilegal si sa le ridice pe acelea care incurca cel mai mult circulatia. Nu-i asa ca si politistii gandeste?

*Prefectura Salajului e una foarte primitoare, dar, mai ales, calduroasa. Atat de calduroasa incat te iau transpiratiile daca ajungi sa stai mai mult de cinci minute in incinta. Si, ca sa nu umble cu limbile scoase sau, mai rau, sa se sufoce, functionarii au deschis toate usile si ferestrele. Noi consideram ca era mult mai simplu si mai eficient sa-si fixeze centrala proprie pe o temperatura decenta. Asta in cazul in care nu si-au pus in gand sa contribuie la incalzirea climatica a suprafetei Zalaului, ca tot pe banii contribuabililor ar face-o.

Leave a Comment