# Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc la cei sapte ani de acasa pe care multe secretare plictisite si sictirite nu ii au, ma apuca pandaliile. Si dai, si suna la un cabinet de medicina de familie, pentru a afla care este programul… si, surpriza. La celalalt capat al firului o duduie cu naduf de buna dimineata fara chef de munca, ce sa mai zicem de viata. Toate ca toate, dar pana sa afli ce te intereseaza iti tranteste telefonu` in nas de nici nu apuci bine sa rumegi situatia. Speram sa nu fim nevoiti sa trantim si noi… nu telefonu`, ci nadufu`… ca deh.. credeti-ne pe cuvant, avem destul!

# Mare campanie, mare se apropie. Sa vedeti cum se va juca hora, una de ti-a veni sa te uiti mai tot timpu` la ea, dar in acelasi timp sa stai departe. Om avea vreme sa stam si sa cugetam la nemurirea sufletului si mai ales sa-i privim cum se vor lua la bataie pentru un singur os. Pai… ce sa zicem…. cat timp se va schimba situatia jalnica in care e in Romania, totul va fi bine, daca nu…. ne abtinem.

# Carevasazica, medicii de familie de pe la sate isi dau mai mare interes pentru pacientii lor. Nimic mai adevarat, fratilor! Pai daca te duci la unu de prin oras, ajungi acasa mai nedumerit decat ai plecat. In cazu` in care te duci sa intrebi ce tratament trebuie sa urmezi pentru astmul bronsic, sa te tii. Va spunem noi care e din punctul de vedere al unuia din cei cu halate albe: perechi de palme peste fata, sa-ti revi. Pai, stai asa, tanti doctor, cum adica palme? Palme ar trebui sa vo aplicati dumneavoastra, iar despre pacient… se va muta la un medic veterinar.

Leave a Comment