# Oare unde saracie sunt oamenii cu epoleti cand e nevoie de ei? Tot mai nasol e, fratilor, pe sensul unic de langa Sfanta Vineri, fiindca masinile coboara cu nemiluita, iar soferii care vin de sus le rad in nas celor care urca, vazand ca nu le poate face nimeni nimic. Sau, se pare ca nu vrea sa le faca nimeni nimic, din moment ce problema nu e de o zi, doua, ci de cateva luni. Probleme au fost si pana acum, dar de cand cu Kauflandul, e taraboi mare.

# Se aude prin targ ca edilul comunei miniere de prin apropiere vrea un nou sediu pentru Primarie. Apoi, Zoliko baci, numai tu puteai fi atat de gros la obraz, sa-ti permiti sa faci sediul nou fara sa te gandesti ca santurile si acum continua sa fie pline cu mizerie, iar fotbalul in comuna ta a ajuns un subiect cu totul strain. Saracii saramsegani cred ca nu au ce sa zica decat ca: ez von, ez chel seretni, adica, asta ai, asta tre sa-ti placa. Totusi, sa nu uiti vorba aia: la tati ne vine randul.

# Cum dai sa urci pe strada Gheorghe Lazar din Zalau, cum te ia cu frig de la spate. Din cauza masinilor de mare tonaj care, asa trec de iute pe langa tine, ca numai nu te curata dintr-o miscare. Asta pentru ca tu, ca pieton nefericit, esti obligat sa cobori direct pe carosabil din cauza altor masini, parcate bucata cu bucata pe trotuar. Ca lucrurile sa fie si mai aberante, trebuie precizat negru pe alb ca autoturismele suite fix pe unde ar sui si pietonii de ar avea loc apartin alora ce tin garda sus la Mediu. Bine ar fi ca meseriasii cu protectia mediului si a medianelor sa tina sus, in pom – daca nu in altceva – si masinutele alea ce incurca lumea.

Leave a Comment