# Majoritatea semafoarelor din oras aveau la un moment dat cronometre, dupa care soferii se puteau ghida cat sa mai stea la culoarea rosie sau cat timp mai au pana se schimba culoarea verde. Numai ca, unele dintre ele s-au defectat intre timp, iar acum, semafoarele cu cronometre s-au cam injumatatit.

# Pentru primarelul comunei Creaca, iluminatul public este un subiect cu totul strain, fiindca anumiti stalpi, fie ei din Creaca, fie ei din Lupoaia, stau cam degeaba pe marginea drumului. Si daca deschizi acest subiect fata de primar, atata te invarte si te suceste, de-ti vine la un moment dat sa-ti bagi piciorul in tot iluminatul lui si sa te urci singur pe stalp pentru a pune becul in fata casei tale. Api, asta nu prea miroase a bine, domnule primar, la fel cum nu miros prea bine nici padurile pe care le-ati impartit la oameni cum v-a taiat capul, fara a va gandi ca o gramada dintre ei sunt nemultumiti.

# Ziua de ieri a fost din nou un calvar pentru multi locuitori ai Zalaului care, nestiind ca se ia apa, au ramas afis cand au sesizat ca nu le curgea fir de apa la robinete. Nu e problema, domnilor, ca luati apa, dar obligatia dumneavoastra e sa puneti si in scarile blocurilor cate un anunt.

Leave a Comment