# Ne-a lovit un afis retina, de ne-a stat mintea in loc cateva secunde, un afis ce e agatat la Muzeu. Zice ca e pericol si ca cad tigle de pe acoperis. No, drace! E bine ca ne-au avertizat, da stiti de ce ne-am socat asa tare? Ca anuntul asta e atat de mic, ca poti sa-l descifrezi abia cand ajungi langa el. Adica, acolo unde poate sa-ti cada in cap vreo tigla, doua, in timp ce stai si citesti minunea. Super! Urgenta, venim!

# In spate la Electrica, printr-un gang de-ala meserias miroase rau de tot a pipi. Nu tre sa te ameteasca damful de urina tare ca sa-ti dai seama ca iar ii prinde mersul la baie pe unii taman in plina strada, si cum nu au buda publica, improvizeaza la greu. Adica, e bun si coltul blocului sau un perete langa care sa se poata usura in voie. De pampersi nu ati auzit?

# Compania cee care se ocupa cu datu de apa la oamini a facut-o din nou. Nu stim ce se intampla pacolo, dar, cert este ca apa de la robinete e asemenea taciunelui, asta dupa ce nu anunta nici macar de trei lulele pe nime. Apai, asta-i treaba, domle? Nici nu anunti cum ca se ia apa, plus de asta are o culoare ca numa a te imbaia nu-ti vine. Ce este de facut oare? Pai, faceti bine si nu va fie tarse sa anuntati locatarii sistarea apei. Nu de alta, da s-ar putea sa va treziti cu toti cetatenii buluc la ghisee, unde, ghici cine se umfla in pene precum paunu? Voi stiti? Ca noi da…

Leave a Comment