# De cand cu vremea asta rece, tati ne tragem unde-i mai calduros locul si mai uscat, chiar si aia mai veninosi si cu limba mai ascutita dintre noi. Asa au aflat, cel putin, pompierii nostri, care au fost chemati de un zalauan care s-a trezit ca i-a intrat un sarpe in casa. Nu ne intrebati daca a luat ascensorul sau daca a urcat pe scari, ca nu stim. Important e ca pompierii nu s-o grabit sa-si intinda la timp furtunul si pana o ajuns la omu nost, serpoiul s-o varat inapoi in huda. Las, poate data viitoare…

# Sa vedeti cum balteste apa in curte la scoala din Criseni, mama, mama, ca am avea ce munci daca am vrea sa o scotem. Da noi propunem sa le dam o mana de ajutor alora de prin comuna si sa merem intr-o claca, doar, doar om aduna apa cu batistuta. Dom primar, dati niste placinte calde pentru asta?

# Cum urci pe Dealul Morii din Zalau, acolo unde-s casele mai mandre si mai albe, cum te ia cu frig prin madulare. Si asta nu-i de la ploaia si raceala de afara, ci de la zdreanta de pod ce-i aruncata peste o vale asa de stramb, ca sigur stai sa te gandesti de trei ori daca sa te incumeti peste el sau ba. Apoi, la asa mandrete de cartier, nimeni nu poate tomni un pod mai acatarii? Sau poate oamenii locului s-o invatat deja si trec tat pa sub punte, ca Fat Frumos, si nu le mai trebe nimic.

Leave a Comment