# Iar stau locuitorii de prin Buciumi pe marginea santului si-l vorbesc pe primar de rau de numa ii ard urechile, ca nu o dus nimeni gunoaiele adunate de vreo luna. Nici saci menajeri de la primarie nu o primit si oaminii se tem ca no, s-o gatat ase rau banii ca nici de saci nu o mai ramas. Dom primar, macar luati-le pungi de-un kil si dati o hotarare de consiliu sa nu faca mizerie mare.

# Iar nu stiu aia de la AJOFM pe ce lume traiesc si in cate ape se scalda. Cum merge un angajator sa le ceara oameni, cum il incurca in itele birocratiei pana bietul om e gata sa renunte si sa-si bage actele in alta parte. Alo, institutia? Pai, ce facem, ne ingropam in acte sau rezolvam locuri de munca? Nu va grabiti sa dati un raspuns, inca se mai da somajul!

# Stiti care sunt lucrurile care mai bine in Zalau? Bancile, dupa care pensiunile si hotelurile. Nu intelegem cum au zalauanii atata putere economica incat sa ia credite care sa sustina ditamai numarul de banci si nici cum hotelurile si pensiunile astea de tot mai multe stele si margarete au atat de multi clienti. Probabil vin oamenii din alte judete sa ia credit din Zalau si se cazeaza peste noapte. Aha! Acum ne-am dumirit! Ca doar nu era sa credem zvonul ca s-ar spala bani la greu, nu?

Leave a Comment