# Daca tot vorbim de ceva vreme incoace pe la rubrica asta de primariile din mediul rural, hai sa mai amintim inca una. Carevasazica, pe la primaria din Babeni sufla vantu printre hartii, la propriu, ca nu se mai gaseste hartie pa nicaieri. Si dai, si lupta cu telefoanele pe la primarie, in interes de serviciu, cu acte si minuni, si ia hartia de unde nu-i. Apai, stam si ne intrebam ca cela la poarta noua, daca hartie canci, atunci pe ce truda scrieti? Aaa… ne-am prins. Aveti laptoape ca cei mai sus pusi. Da va recomandam altceva, ca tot e scump curentu si tre facut economie. Dati o raita pa la Kauffland ca tot e deschis si va cumparati hartie de toate felurile, nu de alta, da s-ar putea sa ramaneti si fara cela fel si atunci e mai grava situatia.

# Daca tat am amintit de vestitu hipermarket din Zalau, sa va mai spunem o noutate. Daca in primele zile pungile pentru cumparaturi erau gratis amu tre sa scoti cinci miute da lei vechi pentru a nu mere cu cumparaturile in poale acasa. Nah… asta da afacere. Speram numa sa nu ajungem sa patim ca la multe alte magazine, adeca, pretul de pe raft sa nu coincida cu cel de la casa.

# Ioi, nu stim ce i-a apucat pe soferii istia, ca de o vreme incoace circula pe sens unic mai ceva ca pe Corso si cei care ar trebui sa faca ceva stau cu mainile in san, pardon… in buzunar. In fiecare zi mai vedem cate un motor care isi face de cap pe strada Crisan. Pai, cum sa nu circule pe sens unic daca pe nime nu intereseaza de nimic? Probabil asculta si ei melodia cee de la Bosquito … ce zace ase: Aiaiai. da-i inainte cu tupeu.

Leave a Comment