# La Sanmihaiu Almasului, prin primarie, bate un vant de duca-se pe pustii din directia primarului catre presa. Puteti sa ne credeti pe cuvant, am auzit noi prin telefon cum sufla si zicea suierat ca primaru ii in birou, da nu pentru jurnalisti, asadar si prin urmare, lasati-i in truda si pacaliti-i ca nu-i nime aci. Ce v-om mai pacali noi, dom primar, cat de repide, ca bagam de seama ca va place. Sa vedem cum i-ti inghiti galusca saptamana asta si cum v-a mai scapa secretarul atunci!

# Tat de un primar va zicem, ca doar si asa e luni si tre sa incepi ziua cu forte noi sau macar de oameni pusi pe fapte mari. Cum e primarul din Buciumi, de exemplu, care e atata de hotarat sa faca serviciu de salubrizare in comuna, de tat la asta munceste de vreo 2 ani. Baiu ii ca nu vede nici un rezultat si gunoiul este inca pa sant si pa langa use. Dom primar, daca va ajunge gozu la grinda, iti vide, sau ba? Sau trebuie sa venim pan acolo sa va aratam cu degetul?

# Iar au fost sarbatori prin Zalau, si iar, unii – de prea multa bere bauta, nu au nimerit WC-ul. Degeaba au fost puse toalete ecologice prin oras, ca unora tot dupa blocuri le place. Alo, oamini buni, nu mai udati asfaltul, ca nimic nu creste! Desi ar fi bine sa va creasca nitica minte, ca numai pruncii si mici se scapa pe unde ii apuca!

Leave a Comment